Bank reinigen

Een bankstel heeft vaak veel te voorduren. Kinderen die morsen met eten of drinken. Een hond of kat welke er graag op ligt. Een glas wijn welke per ongeluk wordt omgestoten. En ga zo maar door. Tel daarbij de stofdeeltjes, huidschilvers, bacteriën en huisstofmijt op. En je hebt na verloop van tijd een smoezelige bank vol vlekken en kringen. Middels de spray-extractie methode wordt de bank gereinigd. Wij werken met een biologisch afbreekbaar middel waarmee 95-97% van alle vervuiling eruit gaat. De bank ziet er weer schoon uit. De vlekken zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Hij ruikt ook weer fris. En wordt voorzien van een vuilafstotende laag. Hierdoor blijft de bank langer schoon.

"Wij hebben onze bank laten reinigen door Clean4home. We hebben een lichte bank die na een jaar of vier door kinderen en huisdieren vol zat met vlekken. Nu lijkt de bank als nieuw, echt alle vlekken zijn eruit gegaan. Voorlopig kunnen we weer op een mooie schone bank zitten. We gaan dit zeker vaker doen. Echt een aanrader!"
- Sarah -
"Onze bank leek in eerste instantie niet echt super vies, totdat we er goed naar keken. Na de behandeling waren de vlekken verdwenen en rook de bank weer fris. Tosca liet ons het vieze water zien dat uit onze bank kwam. We schrokken ons kapot. Met de bank kunnen we weer makkelijk 5 jaar vooruit en het is een stuk hygiënischer".
- Frank -
"Al geruime tijd wilde ik mijn bank van 11 jaar oud laten reinigen, maar ik schrok enorm van de prijzen in de markt hiervoor. Uiteindelijk toch overstag gegaan door de nette prijs die Clean4home rekende en ik ben enorm blij met het resultaat. Mijn bank lijkt wel weer nieuw!"
- Esther -